Interieurontwerp Achterveld

Interieurontwerp Achterveld. Financieeladviesbureau Tijd voor Advies wilde een interieurontwerp voor het nieuwe kantoorpand in Achterveld. Het pand werd casco opgeleverd dus de indeling was nog te bepalen. We hebben de wensen en behoeften uitgebreid besproken waarna ik een concept interieurplan heb gemaakt met indeling, sfeer, materialen en kleuren voorstel. Dit werd enthousiast ontvangen en ik heb het uitgewerkt tot een definitief interieurontwerp.

Bij binnenkomst is er een ontvangstzitje en een balie waar ook aan gewerkt kan worden. Daarachter een grote vergadertafel om met klanten te zitten maar ook om bijvoorbeeld een presentatie te kunnen houden voor meerdere mensen. Er is een groot verrijdbaar tv scherm wat er makkelijk bij te plaatsen is. De plantenbakken maken het een fijne ‘hoek’ om te zitten. Door de wieltjes zijn ze makkelijk verplaatsbaar indien nodig. Daarachter een kleine keuken van alle gemakken voorzien.

Ook zijn er 2 werkkamers met een bureau en een tafel met stoelen om privé met klanten te kunnen zitten. Deze kamers zijn afgescheiden d.m.v. een glazen wand met een privacy deel in het midden. Transparant en toch enigszins afgescheiden.

Tussen de vergadertafel en keuken komt nog een vakkenkast die als opbergplek en afscheiding dient. Ook komen er nog visuals aan de muur in de grote ruimte en in de spreekkamers die een weergave geven van de dienstverlening. Boven het zitje aan de muur komt nog een plantenschilderij.

De opdrachtgever is er heel blij mee en het is een fijne werkplek.

 

Interieurontwerp Achterveld | C-Style Concepts