Interieuradvies Nijkerk

Je bent toe aan een nieuwe interieurbeleving, je gaat verhuizen of (ver)bouwen en zoekt interieuradvies in Nijkerk? Hoe creëer je van de nieuwe situatie een samenhangend geheel zodat het die fijne plek wordt waar je graag tijd wil doorbrengen? Tijdens het kennismakingsgesprek wil ik je in korte tijd leren kennen. Samen bespreken we je woonwensen en wat voor jou belangrijk is. Met interieuradvies, interieurstyling of een interieurontwerp van C-Style Concepts krijg je een uniek en persoonlijk interieur. Het is aangepast aan jouw woonstijl, behoeften en manier van leven.

Al meer dan tien jaar ben ik, Claudia Echten, gespecialiseerd in het ontwerpen van een interieur afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Interieuradvies interieurstyling interieurontwerp Amersfoort | C-Style Concepts

Interieuradvies bestaande of nieuwe woning in Nijkerk

Je woonsituatie of woonstijl is veranderd en je bent toe aan een nieuw interieur. Ga je verhuizen of verbouwen? Je wil graag een interieuradvies of interieurstyling voor je bestaande huis in Nijkerk of je nieuwe huis maar wat is er allemaal mogelijk en wat past bij jou? Wil je de indeling aanpassen, nieuwe meubels, kleuradvies, nieuwe raambekleding, een verlichtingsplan? In het geval van een verbouwing heb je ineens meer ruimte, maar hoe maak je er een fijn geheel van? Je wil het meteen goed aanpakken en miskopen voorkomen. Met een persoonlijk interieurplan is het straks fijn wonen. Ik help je vervolgens met de uitvoering of je doet dit (deels) zelf.

Interieuradvies interieurstyling interieurontwerp Amersfoort | C-Style Concepts

Interieuradvies nieuwbouwwoning in Nijkerk

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Nijkerk of omgeving en wil je daar interieuradvies voor? Je moet al in een vroeg stadium over alles nadenken en beslissingen nemen. Waar en hoeveel lichtpunten moeten er komen, hoe wordt de keukenindeling en wat wil je met de badkamer? Dit is lastig als je nog niet weet wat je met de ruimte wil en wat de mogelijkheden zijn. Als je in een vroeg stadium C-Style Concepts inschakelt en een interieurplan laten maken, komen deze elementen straks op de juiste plek. Dan kun jij straks echt genieten van je huis!

Ervaringen van klanten

Claudia heeft een prachtig plan voor ons huis gemaakt. Echt heel fijn om zo al een beeld te hebben en dat alles zo mooi bij elkaar past en helemaal bij ons past ook. We gaan haar zeker aanbevelen!

M. Jansen Particulier

We hebben een heel mooi nieuw kantoor. Het is precies zoals we het willen. We zijn er heel blij mee.

K. Ruijer Zakelijk

Heel blij met het interieuradvies wat Claudia me heeft gegeven voor mijn nieuwbouw appartement. Alles past mooi bij elkaar. Verrast ook door het behang wat er heel mooi bij past.

R. Vos Particulier

Claudia heeft een gaaf interieurplan voor ons gemaakt. Ze heeft onze wensen goed begrepen en alles verwerkt in het plan. Wij zijn enorm blij met haar advies en leuke ideeën!

L. Teunissen Particulier

Claudia heeft erg goed geluisterd naar mijn wensen en een heel mooi interieurplan gemaakt. Mooie kleuren, mooie materialen. En zij verliest het praktisch gebruik niet uit het oog. Ik ben zeer tevreden en wil Claudia en C-Style Concepts graag aanbevelen. Top dienstverlening.

A. Gijsbertse Zakelijk

We hebben Claudia gevraagd met ons mee te denken m.b.t. kleur, styling, verlichting en (raam)decoratie voor verschillende ruimtes in ons nieuwe huis. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat; het is een heel mooi natuurlijk geheel geworden!

M. Kuyper Particulier

We hebben Claudia twee keer gevraagd om ons te helpen met ons interieur. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en had zelf ook nog een fantastische manier om te kijken wat wij samen mooi vinden. Toen wij een ander huis hadden gekocht hebben we Claudia uiteraard weer gevraagd.

H. Wever Particulier

Samen die volgende stap zetten?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
C-Style Concepts - Claudia Echten

No posts were found for provided query parameters.

© 2021 Qode Interactive, All Rights Reserved