Interieuradvies nieuwbouwwoning Hoevelaken

Je hebt een nieuwbouwwoning in Hoevelaken of omgeving gekocht en verlangt naar een fijn nieuw thuis. Een plek waar alles samenkomt en waar je graag tijd wil doorbrengen met familie en vrienden. In een kennismakingsgesprek wil ik je in korte tijd leren kennen. Samen bespreken we je woonwensen en wat voor jou belangrijk is. Met interieuradvies, interieurstyling of een interieurontwerp van C-Style Concepts krijg je een uniek en persoonlijk interieur. Aangepast aan jouw woonstijl, behoeften en manier van leven.

Al meer dan tien jaar ben ik, Claudia Echten, gespecialiseerd in het ontwerpen van een interieur afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Interieuradvies Baarn

Interieuradvies interieurstyling interieurontwerp Amersfoort | C-Style Concepts

Interieuradvies nieuwbouwwoning Hoevelaken

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Hoevelaken of omgeving of laat je zelf een huis bouwen? Gefeliciteerd! Dit is een hele mooie nieuwe fase. Maar je zult zien dat hier veel bij komt kijken. Je moet bijvoorbeeld al in een heel vroeg stadium bedenken waar en hoeveel stopcontacten en lichtpunten er moeten komen (inbouw/opbouw) en wat je wil aan meerwerk? Hiervoor moet je eigenlijk dus al weten hoe de indeling wordt en wat er allemaal mogelijk is binnen een (standaard) woning. Wat zijn je woonwensen? Hoe wil je de ruimtes gaan gebruiken? Wat is belangrijk voor je en wat heb je nodig?

Vaak is er meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Bij een nieuwbouwwoning in een project is de keuken op de plattegrond al ingetekend. Maar wil je deze opstelling en wil je hem ook op die plek hebben of liever aan de andere kant van het huis, of in het midden?

Interieuradvies interieurstyling interieurontwerp Amersfoort | C-Style Concepts

Heb je al nagedacht over de woonstijl die je wil in je nieuwe huis; meubels, vloer, verlichting, raambekleding, kleuren en keuken? Vergeet ook de hal en wc niet en de bovenverdieping en badkamer. Het is mooi om het op elkaar af te stemmen maar wel op zo’n manier dat het een eigen karakter krijgt, praktisch is en jouw/jullie persoonlijkheid heeft. Dat zijn heel veel keuzes om te maken en je zou het overzicht kwijt kunnen raken.

Je wil miskopen voorkomen en achteraf denken dat je dingen toch anders had willen doen. Oplossing: hulp van een interieurontwerper / interieurstylist, oftewel C-Style Concepts.

Door middel van een goed interieurontwerp kom je tot de juiste keuzes voor indeling, meubels en verlichting. Het scheelt je een hoopt tijd, het voorkomt miskopen en alles is in balans en komt samen. Het straalt die warmte en gezelligheid uit waar je naar verlangt en jouw/jullie persoonlijkheid. Zo wordt het een echt thuis.

Het is dus belangrijk om mij als interieurontwerper / interieurstylist op tijd erbij te betrekken. Dit zodat we alle keuzes die je hebt aan meerwerk op tijd kunnen bespreken en je deze voor de deadlines door kan geven aan de bouwer.

Ik maak een passend en creatief interieurontwerp voor je en kan in alle stadia van het bouwproces met je meedenken. Er zullen vast nog meer zaken zijn die je nog even wil bespreken voordat de woning wordt opgeleverd en ingericht kan worden. Samen met interieurspecialisten help ik je met de realisatie zodat jij tijd overhoudt voor andere dingen. Of je voert het interieurplan zelf uit, of deels. En als alles op z’n plaats staat kan ik je helpen met de styling zodat je echt kunt genieten van je nieuwe thuis!

Samen die volgende stap zetten?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

No posts were found for provided query parameters.

© 2021 Qode Interactive, All Rights Reserved